Welkom   bij    Columbus

Columbus is een sfeervol restaurant gelegen op een prachtige locatie aan het strand van Scheveningen. Terwijl u bij ons van een versnapering of iets te eten geniet, heeft u een prachtig plaatje van de zee en strand als achtergrond. Wilt u het beste zicht hebben op de jaarlijkse vuurwerkshow op het strand van Scheveningen? Dat kan heel gemakkelijk op ons terras. Het restaurant ligt precies tussen het Kurhaus en de Pier in, dus u zit eerste rang! Het is een goede plek om de dag fris en fruitig te beginnen of intiem af te sluiten.

Een dag bij Columbus

Bij Columbus kan uw dag al vroeg beginnen, want vanaf 10.00 uur heten wij u graag welkom met een vers en gezond ontbijtje. Wij proberen het u de hele dag naar uw zin te maken, of u nu alleen komt voor koffie met gebak, lunch of uitgebreid dineren, wij zorgen ervoor dat alles er piekfijn uitziet!
Voor onze allerkleinste gasten hebben wij een speciaal menu samengesteld.

Ontdek Scheveningen!

Door de prachtig centrale ligging in het hart van Scheveningen is Columbus de ideale plek om te combineren met een dagje uit in het veelzijdige Scheveningen.
U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uit te waaien of bij te bruinen aan het strand. Of houdt u meer van theater en bezoekt u aansluitend aan een diner in Columbus het Circustheater? Scheveningen is leuk voor jong en oud! Zo kunt u besluiten met het hele gezin naar Sea Life te gaan of naar het museum Beelden aan Zee. Of u maakt er een heerlijk dagje uit met vriend(inn)en van en gaat uitgebreid shoppen in de Palace Promenade.

Bij ons kunt u ook een bruilofsfeest organiseren! Of heeft u een zakelijk evenement? Columbus is de ideale locatie. Zo verzorgt Columbus jaarlijks de hosting van Unox voor de Unox nieuwjaarsduik op 1 januari. Neem contact op voor meer informatie en de opties.